Společnost Iron Mountain získává společnost Lane Archive Technologies Limited

28 Pro

Akvizice rozšiřuje provozní přítomnost na Filipínách Akvizice doplní do Manila, Davao a Cebu osm zařízení v rámci stávajících filipínských operací společnosti Iron Mountain, které zajišťují správu záznamů, správu dat, správu dokumentů a bezpečné zničení téměř 1000 zákazníků.

„Akvizice společnosti Lane Archive Technologies je klíčovým milníkem pro naši firmu v Filipínách, která významně rozšiřuje naše operace v Manile a přidává talentované členy týmu Lane,“ uvedl Peter Hwang, výkonný ředitel společnosti Iron Mountain Asia. „S operacemi v nejdůležitějších obchodních a obchodních centrech naší země přidáváme rozsah a dostupnost pro naše místní a regionální podnikání i pro naše mezinárodní zákazníky s působností na Filipínách, což posiluje naši přítomnost v zemi a zároveň staví na vysoké úrovni služby, které naši zákazníci očekávají pro potřeby správy informací. „

Společnost Lane Archive Technologies, která byla založena v roce 1987, nabízí záznamy a služby správy dat spolu s řízením dokumentů a bezpečným zničením svých zákazníků po celém Filipínách. Společnost sídlící v Manile, působí v celé zemi a poskytuje služby správy informací široké škále zákazníků.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *