Altria investovala 1,8 miliardy dolarů do Cronos Group

31 Pro

Altria investovala 1,8 miliardy dolarů (2,4 miliardy kanadských dolarů) za 45% podíl ve vlastnictví vedoucí globální kanabinoidní společnosti Cronos Group. Součástí akvizice je i oprávnění ke zvýšení vlastnictví na 55% během dalších 4 let.

Tato investiční pozice umožní Altrii se podílet na nově vznikajícím globálním odvětví konopí, o němž se domnívá, že je připraveno na rychlý růst v příštím desetiletí. Vytváří také novou alternativu k růstu v další kategorii, která je doplňkem k základním tabákovým podnikům společnosti Altria.

Cronos Group je celosvětově diverzifikovaná a vertikálně integrovaná konopná společnost s přítomností na pěti kontinentech. Cronos Group provozuje dva kanadské licencované producenty: Mír Naturals projekt Inc., která obdržela první neautorizovanou lékařskou licenci pro konopí udělenou Zdraví Kanada, a Originální BC sro, která je založena na Okanaganské údolí, Britská Kolumbie. Cronos Groupprovozuje portfolio značek, které zahrnují společnost Peace Naturals , globální léčivou značku a dvě kanadské rekreační značky pro dospělé, COVE ™ a Spinach ™ .Cronos Group má více mezinárodních výrobních a distribučních platforem na pěti kontinentech.

Altria očekává, že jeho investice pomůže Cronos Group urychlit své strategie růstu, výzkumu a vývoje. Dodatečně, Altria bude poskytovat odborné znalosti, které pomohou Cronos Group prosperovat na rostoucím globálním trhu s konopím. Tyto služby mohou zahrnovat regulační záležitosti, regulační vědu, dodržování předpisů, vládní záležitosti a řízení značky.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *