AT&T dokončila prodej svých center Brookfield Infrastructure

5 Led

Společnost AT&T dnes oznámila, že dokončila prodej svých kolokačních operací a datových center společnosti Brookfield Infrastructure a jejích institucionálních partnerů („Brookfield“). Společnost předtím oznámila strategickou alianci s Brookfieldem, která zahrnovala převod těchto operací a aktiv.

Společnost Brookfield založila společnost vlastněnou společností Evoque Data Center Solutions ™ („Evoque“), která vlastní a provozuje aktiva. Zakázky zákazníků, zaměstnanci podporující kolokační operace, dlouhodobý majetek, pronájmy a specifická vlastnická zařízení byly převedeny na společnost Brookfield.

Evoque se připojuje k celosvětové kolokačnímu ekosystému společnosti AT & T, kde společnost AT & T nabídne služby obchodních partnerů společnosti Evoque. Program ekosystému nabízí podnikatelským zákazníkům přístup k 350+ datacentrám po celém světě.

Podle podmínek dohody společnost AT & T získala 1,1 miliardy dolarů, což podpoří cíl společnosti snížit do konce roku 2019 svůj poměr čistého dluhu k EBITDA na rozsah 2,5x.

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *