FirstNet roste o 50 000 čtverečních kilometrů v pokrytí LTE

9 Led

Zákazníci AT&T a předplatitelé FirstNet získali v loňském roce velký nárůst bezdrátového připojení. Oblast pokrytí LTE pro síť AT&T a komunikační platformu FirstNet pro veřejnou bezpečnost se zvýšila o více než 50 000 čtverečních mil v celostátním měřítku, která pokrývá dalších 1 milion osob.

Přidané pokrytí LTE je výsledkem iniciativ na budování sítí, které rozšiřují a zlepšují konektivitu pro spotřebitele a uživatele první pomoci v městských i venkovských oblastech – na vnitřních i venkovních místech.

„Poptávka po datech je nepřetržitá v vzestupné trajektorii po celá léta,“ řekl Marachel Knight, senior vice president, bezdrátový přístup a strojírenství, stavebnictví a operace, AT&T . „Naše pokračující práce na spuštění nových webových stránek a budování naší sítě LTE přináší zvýšené síťové rychlosti a kapacity. Do konce tohoto roku očekáváme, že kapacita našich sítí se od konce roku 2017 zvýší o 50% a současně položí základy pro budoucí 5G.“

Také jsme nasadili spektrum Band 14 na více než 500 trzích, což dále zvyšuje pokrytí a kapacitu platformy v celé zemi. To je významný přínos pro více než 5 250 agentur pro veřejnou bezpečnost, kteří dnes používají 425 000 telefonů na FirstNetu. To je také více než 60% nárůst počtu spojení od konce října 2018.

„Pohybujeme se rychle, abychom přinesli jedinečné vlastnosti a výhody FirstNetu k životu. Jsme méně než rok od budování Band 14 a měsíce před plánovaným termínem. Již nyní pokrýváme více než 40% našich celkových cílů na pokrytí venkovských a ne-venkovských pokrytí FirstNet Bandemřekl Chris Sambar, senior vice president, FirstNet AT&T .

„S firmou FirstNet se společnost AT&T soustředí na poskytování sítě, která je bezkonkurenční, rychlý pokrok ukazuje, že tuto misi berou vážně,“ uvedl Roger Entner, zakladatel a analytik společnosti Recon Analytics .

FirstNet se staví v partnerství veřejného a soukromého sektoru s First Responder Network Authority (FirstNet Authority). To pomáhá zajistit, aby komunikační platforma FirstNet a nabídka služeb splňovaly krátkodobé a dlouhodobé potřeby veřejné bezpečnosti.

Band 14 je vysoce kvalitní spektrum poskytované společností FirstNet. Jeho signál pokrývá větší geografické oblasti s méně infrastrukturou, aby lépe podporoval venkovské komunity a může lépe pronikat do budov a zdí ve větších městských oblastech ve srovnání se spektrem s vyššími MHz. Pokud zákazníci společnosti FirstNet Band 14 nepoužívají, mohou zákazníci společnosti AT&T využívat rozšířené pokrytí a kapacitu tohoto spektra.

https://about.att.com/story/2019/firstnet_footprint_expansion.html

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *